flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вперше зустрічайте офіційного чат-бота ООАС у Facebook!

22 вересня 2017, 16:46

Підписуйтесь та пишіть повідомлення: https://www.messenger.com/t/adm.od.court.gov.ua

Застосування інформаційно-комунікаційних технологій дозволить більш оперативно реагувати на звернення учасників судових процесів.

У найширшому потрактуванні БОТ скорочення від РОБОТ – це програма, яка має виконувати автономно низку автоматизованих дії замість людини. Властивості і застосування бота дозволяє використовувати інформацію роботи суду в режимі месенджера.

Бот надає інформацію щодо адреси суду, контактів суддів та може зв`язати Вас з нашим працівником в чаті , або подзвонити в інформаційний центр суду. Також Бот може запропонувати форму зворотнього зв'язку - залишіть свої питання та контакти - а працівник суду зв'яжеться з вами та допоможе.

Крім того, інноваційний підхід дозволяє дізнатись інформацію по справі через перехід на сайт Єдиного державного реєстру судових рішень, де можна знайти всі рішення по справі будь-якого суду, або до сторінки розгляду справи на офіційному веб-сайті ООАС.

Бажаєте першими дізнаватись новини ООАС ? Підписуйтесь через чат-бота!

Бот знаходиться в процесі розробки та у найближчий час його функціонал буде розширюватись для того, щоб максимально відповідати на Ваші запити.

Ставте лайк, пишіть повідомлення — а наш чат-бот надасть швидку допомогу 🙂

Одеський окружний адміністративний суд постійно вживає всіх можливих заходів для забезпечення високоефективної роботи апарату суду та сподівається на отримання конструктивних і раціональних пропозицій щодо її вдосконалення.