flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкрито нове приміщення Одеського окружного адміністративного суду

11 грудня 2017, 13:31

   Днями Одеський окружний адміністративний суд відчинив двері нового приміщення для громадян. Відтепер саме цей корпусу слугує головним входом до будівлі.

           

   Зазначимо, що тривалий час велична архітектурна споруда, побудована у 50-х роках минулого століття, була у занедбаному, напівзруйнованому стані.

           

   Зараз відремонтовані приміщення забезпечують комфортне перебування відвідувачів, а якісне технічне оснащення робочих місць працівників сприяє професійному та оперативному вирішенню питань громадян.

   Так приміщення Одеського окружного адміністративного суду виглядає сьогодні:

           

   У новому корпусі суду функціонує відкритий інформаційний центр, відділ з надання судово-адміністративних послуг та аналітичної роботи (канцелярія), відділ організаційного забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи. Таким чином зареєструвати процесуальні документи, отримати копію рішення або ж дізнатись інформацію по справі стало значно простіше.

   Крім того, будівля обладнана з урахуванням потреб відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями – облаштовані спеціальні кімнати гігієни, а також просторий вхід зі зручним пандусом. До слова, Одеський окружний адміністративний суду -  один із небагатьох судів України, в якому з 2013 року встановлені зручні кімнати гігієни для осіб з особливими потребами. Реставрація сприяла не лише естетичному покращенню інтер’єру та екстер’єру будівлі. Головою суду докладено значних зусиль для створення привітного офісного простору, зручного та функціонального водночас. Саме тому на першому поверсі нового корпусу є все необхідне для надання професійної допомоги та якісного обслуговування громадян.

   Уже зараз особливу оцінку відвідувачів та працівників суду отримала фіто-стіна, яка стала справжньою візитівкою інформаційного центру суду.


   Одеський окружний адміністративний суд – передовий в питаннях забезпечення доступності для громадян. З перших днів діяльності суду розпочав свою роботу інформаційний центр, створені комфортні кімнати гігієни для відвідувачів, облаштовані зручні зали судових засідань, наявні інформаційні дошки зі зразками процесуальних документів, для зручності відвідувачів прийом документів канцелярією суду здійснюється без обідньої перерви.

   Суд відкритий до спілкування з відвідувачами, журналістами та громадськістю. На другому поверсі відремонтованої будівлі незабаром відчиниться зала для проведення таких регулярних зустрічей. Керівництво суду завжди враховує потреби громадськості та створює високі стандарти діяльності судів в Україні.