flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Законне рішення-показник якісного правосуддя

20 червня 2017, 09:43

   На початку цього року Громадська організація «Спілка юристів Одеської області», що представляє інтереси своїх членів, на підставі статуту, які також є членами територіальної громади міста Одеси, а також основною метою і завданням якої є формування громадської інфраструктури, вважаючи рішення Одеської міської ради за № 1316-УІІ від 19 жовтня 2016 року «Про затвердження плану зонування території (зонінгу) м. Одеси» таким, що прийняте з порушенням вимог чинного законодавства України, а отже підлягає скасуванню, звернулася до Одеського окружного адміністративного суду з даним позовом.

   Розгляд даної адміністративної справи отримав широкий резонанс, що підтверджувалось  присутністю в залі судового засідання представників ЗМІ та громадськості. Поряд з цим, у ЗМІ неодноразово публікувались статті про хід та результати  вирішення даної справи.

   Так, 28 лютого Одеським окружним адміністративним судом прийнято рішення про відмову у позові в повному обсязі.

   Позивачем не було подано апеляційної скарги, Постанова суду набрала законної сили  після закінчення строку на таке подання.

  Дана Постанова Одеського окружного адміністративного суду є яскравим прикладом утвердження верховенства права через винесення законного  та справедливого рішення суду.

Детальніше з рішенням Одеського окружного адміністративного суду Ви можете ознайомитись за наступним посиланням в ЄДРСР: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/65132338