flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повторно витребував докази по справі щодо оскарження висновку про скасування громадянства України

26 липня 2017, 17:52

   Сьогодні Одеський окружний адміністративний суд продовжив розгляд справи за  адміністративним позовом до Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області про визнання протиправним дій щодо проведення службового розслідування, визнання протиправним та скасування висновку щодо належності до громадянства України.

    Під час судового засідання суд  приєднав до матеріалів справи докази, які витребовувались у минулому судовому засіданні, а саме:  копію трудової книжки позивача, довідку щодо перебування на військовому обліку позивача від Київського  РВК у м. Одеса та Лист  Відділу адресно-довідкової роботи  ГУ ДМС України в Одеській області, який містить інформацію про підстави  реєстрації місця проживання ОСОБА_1.

    Крім того,  до суду не надійшли докази стосовно реєстрації місця проживання позивача  від Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради станом на 24.08.1991р. та 13.11.1991 р. Тому, для всебічного та повного розгляду справи, суд повторно витребував вищезазначену інформацію, зобов’язав представників сторін отримати та надати до суду вказані докази та оголосив перерву по справі.

    Наступне судове засідання відбудеться 03 серпня 2017 року о 16:00 год.