flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Поповнення новими скарбами у колективі ООАС

01 серпня 2017, 12:55

   Здійснилося! Благополучно  здані тести та пройдена співбесіда, заповнені всі анкети ... І от вони на новому місці. Сьогодні перший  робочий день у Одеському окружному адміністративному суді був незвичним  для новачків – секретарів  судового засідання Максима Куща, Олени Любімової  та головного спеціаліста відділу з надання судово-адміністративних послуг та аналітичної роботи (канцелярія)  Ірини Безбах.  Адже  вони вперше виголосили текст присяги новоприйнятих працівників колективу суду у присутності керівництва та колег відділів : «Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю , що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки".

 

    Очевидно, виходити на нову роботу нелегко. Новоприйнятий працівник, як правило, ще нікого не знає у колективі. Він ще не встиг ретельно познайомитися зі своїми функціональними обов’язками та йому ще невідомі усталені у колективі звичаї. Але дружні стосунки та привітність працівників нашого суду набагато швидше  допомагають  новим кадрам стати членами сильної та згуртованої  команди.

    Ми щиро вітаємо  нових колег  та бажаємо їм професійного успіху, нових творчих висот, наснаги та морального задоволення від роботи!