flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі № 420/2192/20

19 липня 2021, 23:26

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Зважаючи на строки розгляду заяви, встановлені ст. 379 КАС України, а також на строки доставки поштової кореспонденції, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд заяви Головного управління ДПС в Одеській області про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі №420/2192/20 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Міські комунікації» до Головного управління ДПС в Одеській області, Державної податкової служби України про визнання протиправними та скасування рішень, зобов’язання зареєструвати податкові накладні.

 

Судове засідання для розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження призначено на 26 липня 2021 року о 09 год. 50 хв.

 

Відповідно до заяви про заміну сторони виконавчого провадження, учасниками справи та заінтересованими сторонами є:

Заявник (боржник) – Головне управління ДПС в Одеській області (вул. Семінарська, буд. 5,Одеса,Одеська область,65044);

Боржник – Державна податкова служба України (Львівська пл. 8,Київ,04655);

Стягувач – Товариство з обмеженою відповідальністю "Міські комунікації" (вул. Церковна, 19,Одеса,Одеська область,65003).

 

Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду (ч.2 ст.379).