flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі № 2а-3131/10

20 липня 2021, 18:02

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Зважаючи на строки розгляду заяви, встановлені ст. 376 КАС України, а також на строки доставки поштової кореспонденції, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд заяви Головного управління ПФУ в Одеській області про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку на його пред'явлення у справі 2а-3131/10.

 

Судове засідання для розгляду заяви про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку на його пред'явлення на 27 липня 2021 року о 10 год. 30 хв.

 

Відповідно до заяви про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку на його пред'явлення, учасниками справи та заінтересованими сторонами є:

Заявник (стягувач) – Головне управління ПФУ в Одеській області (вул. Канатна 83, Одеса, 65107);

Боржник – ВАТ Холдінгова компанія "Краян" (Косовська, 2, Одеса, 65017);

 

Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду (ч.3 ст.376).