flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі № 420/4125/21

21 липня 2021, 11:59

Оголошення про відкриття провадження по справі  

Справа №420/4125/21

       Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

        Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє, що було відкрито провадження  у адміністративній справі за позовною заявою Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Одеській області до американської компанії “СЕРЕС-УКРАЇНА” про стягнення грошових коштів.

 Одеський окружний адміністративний суд викликає в якості відповідача - американську компанію “СЕРЕС-УКРАЇНА” у судове засідання, яке відбудеться 29 липня 2021  року о 11.00 години у приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою: м. Одеса,  вул. Фонтанська дорога, 14., зала судових засідань №24