flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи №420/10494/22

11 серпня 2022, 10:17

Оголошення про відкриття провадження

по адміністративній справі 420/10494/22

 

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

До Одеського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов   Головного управління ДПС в Одеській області до фізичної особи – підприємця Кучерявої Людмили Миколаївни про стягнення суми податкового боргу в розмірі 28  776,93 грн..

 Ухвалою суду від 08 серпня 2022 року прийнято адміністративний позов Головного управління ДПС в Одеській області до фізичної особи – підприємця Дорошенка Валерія Васильовича про стягнення суми податкового боргу в розмірі 89  024,26 грн. до розгляду та відкрито провадження у справі. Справу вирішено розглядати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін. 

Зважаючи на те, що повідомити відповідача поштою, засобами електронної пошти або телефонного зв’язку не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє відповідача -  фізичну особу – підприємця Кучеряву Людмилу Миколаївну про наявність у провадженні Одеського окружного адміністративного суду адміністративного позову Головного управління ДПС в Одеській області про стягнення суми податкового боргу в розмірі 28  776,93 грн..