flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи № 540/148/22

24 березня 2023, 09:05

Оголошення по  адміністративній справі

 Справа № 540/148/22

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

До Одеського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Лаптєва Михайла Олеговича  про стягнення податкового боргу. Ухвалою суду від  20 березня 2023 року          провадження у справі прийнято. З КП «Діловодство спеціалізованого суду» вбачається, що провадження у справі відкрито Херсонським окружним адміністративним судом за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Зважаючи на те, що повідомити відповідача  поштою , телефонного зв’язку не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє відповідача - Лаптєва Михайла Олеговича    про наявність у провадженні Одеського окружного адміністративного суду по адміністративній справі №540/148/22 за Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Лаптєва Михайла Олеговича  про стягнення податкового боргу.

Відповідно встановленого  строку протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для надання відзиву на позов,  всіх наявних документів та матеріалів, що стосуються позовної заяви та можуть бути використані як докази в даній справі.