flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи №540/112/22

24 березня 2023, 09:09

Справа № 540/112/22

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

До Одеського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фірма "Теплотехніка" про стягнення податкового боргу.

Ухвалою суду від 21.03.2023 року справу прийнято до провадження та вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Зважаючи на те, що  Відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю "Фірма "Теплотехніка" повідомити поштою, засобами електронної пошти або телефонного зв’язку не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє Відповідача – Товариство з обмеженою відповідальністю "Фірма "Теплотехніка"  про наявність у провадженні Одеського окружного адміністративного суду по адміністративній справі № 540/112/22 позову Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фірма "Теплотехніка" про стягнення податкового боргу.

Отримати копію ухвали по справі можна в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою: Фонтанська дорога, 14, Одеса, 65062.