flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Молодь - це наше майбутнє!

18 жовтня 2023, 12:26
Сьогодні ми зустрічали в стінах Одеського окружного адміністративного суду студентів 1 курсу Юридичний фаховий коледж. Такої кількості зацікавлених, активних, кмітливих студентів ми ще не бачили на екскурсії. І це неймовірно радує, бо гасло «Молодь - це наше майбутнє» утверджується з кожною новою зустріччю і ми надзвичайно горді, що маємо можливість внести свій вклад у правову освіту цього майбутнього.
Учнів привітали голова суду Анатолій РАДЧУК, суддя Марія АРАКЕЛЯН та заступник керівника апарату Світлана МАЗУР.
Світлана Мазур провела екскурсію будівлею суду, ознайомила з роботою інформаційного центру та інших структурних підрозділів.
Студенти також мали можливість відвідати судове засідання під головуванням Анатолія РАДЧУКА, де наочно побачили, як відбувається судовий процес та на практиці ознайомились із особливостями адміністративного судочинства.
Після судового засідання всі охочі мали можливість задати свої запитання Анатолію РАДЧУКУ як судді, так і голові суду.
Анатолій Анатолійович в свою чергу повідомив, що суд завжди відкритий для студентів, на базі Одеського окружного адміністративного суду проходить практику багато молоді, яка після отримання дипломів повертається до нас вже кандидатами на посади в апараті суду. «Ми пишаємось нашими працівниками, які мають високі кар’єрні здобутки» - зазначив Анатолій РАДЧУК.
Після судового засідання до зустрічі також приєдналася суддя Марія АРАКЕЛЯН, яка радо поділилася своїм досвідом та знаннями. Також із задоволенням розповіла про свій кар’єрний шлях та наголосила, що для успішної кар’єри кожен студент має ефективно використовувати навчальні роки, бо саме базова юридична освіта є фундаментом вибору основної професії - будь-то адвокат, юрист, прокурор, суддя.
Одеський окружний адміністративний суд завжди радо зустрічає всіх, хто хоче знати більше про суд, хто хоче розуміти, як працюють судді та працівники апарату суду. Ми вдячні нашим гостям за візит, за запитання та зацікавленість. Чекаємо на нові зустрічі та разом рухаємося до Перемоги!