flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Знаймоство з судом

07 листопада 2023, 16:32
Сьогодні, 07 листопада 2023 року, до Одеського окружного адміністративного суду завітали студенти 3 курсу бакалаврату та 1 курсу магістратури Факультет права та економіки Міжнародного гуманітарного університету під керівництвом професора кафедри цивільно-правових дисциплін Лариси Діденко та доцента кафедри цивільно-правових дисциплін та статистики Наталі Денисяк.
Заступник керівника апарату Світлана Мазур провела екскурсію приміщенням суду, під час якої розповіла молоді про діяльність суду, його структуру, організацію та особливості роботи в суді. Зокрема студенти ознайомилися з облаштуванням кімнати медіації, відвідали зал судових засідань, конференц-зал, архів тощо.
Після екскурсії юнаки та дівчата отримали можливість поспілкуватися із заступником голови Одеського окружного адміністративного суду Леонідом Свидою, який детально розповів про професію та діяльність судді, категорії справ, які розглядає суд, а також про особливості здійснення провадження в адміністративному судочинстві.
Майбутні юристи мали змогу поставити судді багато цікавих запитань та отримати вичерпні відповіді.
Леонід Іванович побажав студентам успіхів, наснаги, великих досягнень у навчанні та невичерпної енергії і сил для підкорення майбутніх неймовірних висот у професії юриста.
Ми впевнені, що ознайомлення з роботою суду дає майбутнім правникам змогу визначитись із вибором юридичної спеціалізації.
На зображенні може бути: 17 людей, люди навчаються та текст