flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Плани – ніщо, планування – все

28 листопада 2017, 12:29

   24-25 листопада 2017 року заступник керівника апарату Одеського окружного адміністративного суду Надія Бойко відвідала заходи, присвячені вдосконаленню організації роботи суду.

   Під час семінару канадські фахівці - голова суду провінції Ньюфаунленда і Лабрадор Дерек Грін та спеціаліст з судового адміністрування Памела Райдер-Лахі ділились з українськими колегами досвідом у сфері ефективного управління судом та забезпечення готовності суду до надзвичайних ситуацій.

   Учасники засвоїли тонкощі ефективної та конструктивної комунікації між головою суду та керівником апарату, створення невимушеної робочої атмосфери в суді та розбудови командної роботи, а також оволоділи практичними навичками планування забезпечення безперервної діяльності суду в умовах надзвичайних ситуацій.

   У ході активної співпраці слухачі мали змогу окреслити стратегічне бачення покращення доступу до правосуддя, шляхом зміцнення спільного лідерства керівництва суду.

   Захід організовано канадським проектом "Підтримка судової реформи в Україні" спільно з Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України. За результатами заходу учасники отримали сертифікати.