flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крокуємо до професіоналізації закупівель

15 листопада 2019, 10:08

     На цьому тижні працівники ООАС: начальник відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обілку та звітності Тамара Новак, начальник відділу управління матеріально-технічними ресурсами та контролю за їх використанням Ігор Львович, головний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обілку та звітності Олександр Кузнецов та головний спеціаліст (юрисконсульт) Яніна Грабова взяли участь у триденному навчанні з теми «Публічні закупівлі в Україні».                                                                                                                                                                                                                                   

     Під час навчання, яке проводилось на базі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України слухачам пропонувались як загальні, так і  спеціальні теми. Зокрема, прочитано лекції стосовно тендерної документації та  порядку організації й проведення переговорної процедури закупівлі.

    Надзвичайно корисним для слухачів стала тематика щодо відкритих торгів як основи процедури закупівлі та допорогових електронних закупівель.

  Окрім змістовних та насичених інформацією лекцій усі присутні мали змогу освоїти навички складання тендерної документації та розглянути практичні аспекти роботи на електронному майданчику.