flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ООАС відвідали столицю задля підвищення викладацького рівня

10 грудня 2019, 16:04

   9 грудня в столиці судді Одеського окружного адміністративного суду – Оксана Бойко, Елла Катаєва та Олена Левчук взяли участь у тренінгу для тренерів на тему “Проблеми ефективного судового захисту в адміністративному судочинстві”.

   Викладацьким якостям навчали вже досвідчені судді-тренери ООАС Елла Катаєва, Оксана Бойко, суддя Київського окружного адміністративного суду Олена Терлецька та суддя у відставці Тетяна Розваляєва.

   Метою  заходу, організованого Національною школою суддів України, було передусім навчити майбутніх викладачів доступно подати матеріал щодо ефективного захисту порушених прав, свобод та інтересів фізичних і юридичних осіб, сформувати бачення та розуміння проблемних питань застосування КАС України та набути навички їх вирішення.

   Під час тренінгу учасники залучалися до загального обговорення у форматі “мозкового штурму”, працювали в малих групах, виконуючи практичні завдання, переглядали навчальні відеоролики та мали змогу надати свої рекомендації щодо покращення матеріалів майбутнього навчання.