flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи № 420/420/3134/19

04 лютого 2021, 15:05

Оголошення про розгляд справи №420/3134/19

   Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.
Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).
   Одеський окружний адміністративний суд повідомляє, що судове засідання для вирішення питання щодо поновлення провадження у справі №420/3134/19 за позовною заявою Котович Тетяни Георгіївни, Мірошниченко Лариси Василівни до Виконавчого комітету Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, треті особи які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Громадська організація “Громада Совіньйону за права”, Гладун Анатолій Іванович, Лесік Володимир Дмитрович, Колібабчук Сергій Євгенович, Левенець-Обухова Тетяна Володимирівна, Білізніченко Сергій Костянтинович, Білізніченко Наталія Іванівна, Новиков Юрій Карпович, Захарова Тетяна Ратмирівна, Захаров Андрій Вікторович, Михайленко Ігор Вікторович, Мартинович Лариса Ярославівна, Марочкін Ратмир Михайлович, Чебан Євген Олександрович, Куземко Тетяна Едуардівна, Куземко Юрій Валентинович, Діденко Юрій Григорович, Бєлікова Алла Андріївна, Ясинська Алла Михайлівна, Ясинський Олександр Миколайович, Шевченко Микола Володимирович, Могилевська Ганна Юріївна, Тітаренко Олена Геннадіївна, Чернова Олена Володимирівна, Миронець Володимир Леонідович, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача ТОВ “КОМУНСЕРВІС” про визнання протиправним та нечинним рішення Виконавчого комітету Таїровської селищної ради від 26.04.2019р. з моменту його прийняття призначено на 11.02.2021 року о 10 год. 00 хв.
   Засідання відбудеться в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога 14, номер зали судових засідань № 10.