flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі №11311/09/1570

25 серпня 2022, 09:49

Повістка про виклик до суду по адміністративній справі

Справа № 11311/09/1570

 

 Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

У провадженні Одеського окружного адміністративного суду перебувала справа за  позовом прокурора Арцизького району Одеської області в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Арцизьком районі Одеської  області до сільськогосподарського виробничого кооператива “імені Димитрова”про стягнення 2401,10грн 16.08.2022р. до суду надійшла заява Головного управління пенсійного фонду України в Одеській області  про поновлення пропущеного строку для пред'явлення листа до виконання та заміну сторони виконавчого провадження.

Зважаючи на те, що повідомити – Сільськогосподарський виробничий кооператив «ім. Димитрова» та прокурора Арцизького району Одеської області в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Арцизькому районі Одеської області, поштою, засобами електронної пошти або телефонного зв’язку не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє   про призначення судового засідання по адміністративній справі №11311/09/1570 для розгляду заяви про поновлення пропущеного строку для пред'явлення листа до виконання та заміну сторони виконавчого провадження.

Судове засідання призначено на 31 серпня 2022 року о 10 год. 10 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань №20 (2-й поверх).