flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі №540/683/22

07 лютого 2024, 12:02

Справа №540/683/22

 

  Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

У провадженні  Одеського окружного адміністративного суду перебуває справа за позовом Головного управління Державної податкової служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі   до Акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат",Житлово-комунального відділу відкритого акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат", Комбінату громадського харчування відкритого акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат"  про стягнення коштів з рахунків у банках та стягнення коштів за рахунок готівки в рахунок погашення податкового боргу. Ухвалою суду від 05.02.2024 суд перейшов до розгляду справи за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання, призначено підготовче засідання на 27.02.2024  о 14 год. 30 хв.

 Зважаючи на те, що повідомити відповідачів - Акціонерне товариство "Херсонський бавовняний комбінат", Житлово-комунальний відділ Відкритого акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат", Комбінат громадського харчування Відкритого акціонерного товариства  "Херсонський бавовняний комбінат" поштою, засобами електронної пошти або телефонного зв’язку не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє Акціонерне товариство "Херсонський бавовняний комбінат", Житлово-комунальний відділ Відкритого акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат", Комбінат громадського харчування Відкритого акціонерного товариства  "Херсонський бавовняний комбінат" про призначення підготовчого судового засідання на 27.02.2024  о 14 год. 30 хв в приміщенні суду за адресою:м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань №2 (1-й поверх).