flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи №815/1115/16

26 лютого 2024, 10:37

 Справа № 815/1115/16

            Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

         Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

До Одеського окружного адміністративного суду надійшла позовна Приватного підприємства «Поліекспо» до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та Управління Державної казначейської служби України у м. Херсоні про стягнення пені за прострочення бюджетного відшкодування з податку на додану вартість.

Ухвалою суду від 22.11.2023 року прийнято до розгляду адміністративну справу  815/1115/16 за позовом приватного підприємства «Поліекспо»

Зважаючи на те, що повідомити відповідача поштою, засобами електронної пошти або телефонного зв’язку не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє  відповідача  - Управління Державної казначейської служби України у м. Херсоні про наявність вищезазначеної ухвали по адміністративній справі 815/1115/16 за позовом  Приватного підприємства «Поліекспо» до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та Управління Державної казначейської служби України у м. Херсоні про стягнення пені за прострочення бюджетного відшкодування з податку на додану вартість.