flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи №420/2644/24

12 березня 2024, 16:19

 Справа № 420/2644/24

Керуючись положенням ч. 1 ст. 130 КАС України, з урахуванням даних Відділу адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України в Одеській області, Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради та Департаменту з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Державної міграційної служби України про те, що Губанков Андрій Юрійович з 09.02.2022 року знятий з реєстрації місця проживання без подальшої реєстрації місця проживання, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє, що ухвалою суду від 12.03.2024 року відкрито спрощене позовне провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні) по справі № 420/2644/24 за адміністративним позовом Головного управління ДПС в Одеській області до Губанкова Андрія Юрійовича про стягнення податкового боргу в сумі 29008,00 грн. та запропоновано відповідачу протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати відзив на позовну заяву.

 

УЧАСНИКИ СПРАВИ:

 

Позивач – Головне управління ДПС в Одеській області

 

Відповідач - Губанков Андрій Юрійович

 

При цьому, суд звертає увагу, що відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно ч. 3 ст. 262 КАС України якщо для розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження відповідно до цього Кодексу судове засідання не проводиться, процесуальні дії, строк вчинення яких відповідно до цього Кодексу обмежений першим судовим засіданням у справі, можуть вчинятися протягом тридцяти днів, а у випадках, визначених статтею 263 цього Кодексу, - протягом п’ятнадцяти днів з дня відкриття провадження у справі.

 

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє сторін, що розгляд справи по суті розпочнеться через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі та справа буде розглянута у строк не більше шістдесяти днів із дня відкриття провадження у справі.