flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі №420/6223/18

09 липня 2020, 15:49

Повістка про виклик до суду по адміністративній справі

 Справа 420/6223/18

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Одеський окружний адміністративний суд викликає в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні Відповідача – ТОВ «Архітектурне бюро «Аркадія» (код ЄДРПОУ- 40175885) у судове засідання  щодо розгляду адміністративної справи за позовом Лейдікера Олександра Сергійовича до Затоківської селищної ради Білгород-Дністровської міськради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору – головне управління Держгеокадастру в Одеській області, державна екологічна інспекція в Одеській області, товариство з обмеженою відповідальністю «Архітектурне бюро «Аркадія», Білгород-Дністровська міська рада в особі управління містобудування та архітектури про визнання протиправними та нечинними рішень, яке відбудеться 15 липня 2020 року о 11 год. 00 хв. в  приміщенні суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань №1.

Одеський окружний адміністративний суд викликає в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні Відповідача – Приватне підприємство «Земград» (код ЄДРПОУ- 34996624) у судове засідання  щодо розгляду адміністративної справи за позовом Лейдікера Олександра Сергійовича до Затоківської селищної ради Білгород-Дністровської міськради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору – головне управління Держгеокадастру в Одеській області, державна екологічна інспекція в Одеській області, товариство з обмеженою відповідальністю «Архітектурне бюро «Аркадія», Білгород-Дністровська міська рада в особі управління містобудування та архітектури про визнання протиправними та нечинними рішень, яке відбудеться 15 липня 2020 року о 11 год. 00 хв. в  приміщенні суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань №1.