flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

04 червня 2019, 12:45

Повістка про виклик до суду в адміністративній справі

 Справа № 826/4891/18

 

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Зважаючи на те, що поштова кореспонденція, яка направляється судом на адресу товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІБЕРТІ Л», повертається до суду із відміткою «за закінченням встановленого терміну зберігання», а також на те, що повідомити товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІБЕРТІ Л» засобами електронної пошти або телефонного зв’язку за контактними даними, що міститяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, не уявляється можливим, Одеський окружний адміністративний суд викликає в якості відповідача товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІБЕРТІ Л» (код ЄДРПОУ 36553056, місцезнаходження: 65017, м.Одеса, вул. Маршала Малиновського, буд.16-А, офіс 314) по адміністративній справі №826/4891/18 за позовом Державної авіаційної служби України до ТОВ “ЛІБЕРТІ Л”, Управління архітектури та містобудування Одеської міської ради, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача – комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Одеса», Державного підприємства обслуговування повітряного руху, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача ОСББ «Нові Черемушки» про визнання протиправною бездіяльності та дій, скасування сертифікату і містобудівних умов, та зобов’язання вчинити певні дії, розгляд якої призначено в підготовчому засіданні на 11 липня 2019 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань №2 (1-й поверх).

В адміністративних справах наслідки неявки в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 205, 206 КАС України.