flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи №420/9851/20

01 жовтня 2020, 11:47

30 вересня 2020 року о 19 год. 19 хв. до суду надійшов адміністративний позов кандидата на посаду Кароліно-Бугазького сільського голови  Білгород-Дністровського району Одеської області Гриб Ірини Миколаївни до голови Кароліно-Бугазької сільської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області Романенко Романа Сергійовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія Білгород-Дністровського району Одеської області про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити дії.

Ухвалою Одеського окружного адміністративного суду від 01 жовтня 2020 року – 11 год. 25 хв. адміністративний позов кандидата на посаду Кароліно-Бугазького сільського голови  Білгород-Дністровського району Одеської області Гриб Ірини Миколаївни до голови Кароліно-Бугазької сільської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області Романенко Романа Сергійовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія Білгород-Дністровського району Одеської області про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити дії залишено без руху.

Відповідно до ч.2 ст.268 КАС України, учасники справи вважаються повідомленими належним чином про дату, час та місце розгляду справи з моменту оприлюднення судом на веб-порталі судової влади України відповідної ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду .

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Враховуючи відсутність у позивача власної адреси електронної пошти, а також строки розгляду справи, визначені КАС України, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє кандидата на посаду Кароліно-Бугазького сільського голови  Білгород-Дністровського району Одеської області Гриб Ірину Миколаївну про залишення його адміністративного позову до голови Кароліно-Бугазької сільської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області Романенко Романа Сергійовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, - Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія Білгород-Дністровського району Одеської області без руху та про надання строку на усунення недоліків позовної заяви до 01 жовтня 2020 року – 16 год. 30 хв.