flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі №420/10454/20

12 жовтня 2020, 15:05

Повістка про виклик до суду в адміністративній справі

 Справа 420/10454/20

 

Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч. 7 ст. 7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє політичну партію радикальну партію Олега Ляшка; політичну партію Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»; політичну партію «Наш край»;  політичну партію «ГОЛОС»; політичну партію «За майбутнє»; політичну партію «Слуга народу»; політичну партію «Партія Шарія»;  політичну партію «Наші»; українську морську партію Сергія Ківалова; політичну партію «Європейська солідарність»; політичну партію «Солідарність жінок України; кандидата па посаду міського голови Морозова О.В.; кандидата па посаду міського голови Граждан В.В., що ухвалою суду від 12.10.2020 року (справа №420/10454/20) призначено судове засідання щодо розгляду позовної заяви Одеської регіональної організації політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» до Білгород-Дністровської міської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області про: визнання дій Білгород-Дністровської міської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області щодо утворення дільничних виборчих комісій та призначення керівного складу в частині призначення керівного складу дільничних виборчих комісій - протиправними, такими, що порушують виборчі права громадян, права та законні інтереси суб’єкта виборчого процесу, та одноразовим грубим порушенням Конституції України, цього Кодексу та законів України; визнання постанови Білгород-Дністровської міської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області від 08.10.2020 № 53 «Про утворення дільничних виборчих комісій та призначення керівного складу» в частині призначення - керівного складу дільничних виборчих комісій протиправною, такою, що порушує виборчі права громадян, права та законні інтереси суб’єкта виборчого процесу, та скасування її; зобов’язання Білгород-Дністровської міської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області призначити керівний склад виборчих дільниць в особі голів, заступників голів та секретарів, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів у межах міста Білгород-Дністровського у відповідності до вимог діючого Виборчого кодексу України та з урахуванням висновків рішення в цій справі і відкрити провадження по справі на 13.10.2020 року о 15.00 год. у приміщенні Одеського окружного адміністративного суду в залі №23 за адресою 65062, м. Одеса, Фонтанська дорога, 14.

Ви викликаєтесь для участі в судовому засіданні по справі №  420/10454/20 у якості  третьої особи.