flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про розгляд справи № 420/11488/20

30 жовтня 2020, 10:05

Керуючись положенням ч. 2 ст. 268 КАС України, Одеський окружний адміністративний суд повідомляє про відкриття провадження по справі та призначення судового засіданні на 30 жовтня 2020 року на 11:30 год. по справі № 420/11488/20 за адміністративним позовом кандидата у депутати Кароліно-Бугазської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області Євглевської Вікторії Михайлівни до Кароліно-Бугазської сільської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача – Дільнична виборча комісія виборчої дільниці № 510969, Джафаров Ельшан Каландар Огли, Донкоглов Олексій Павлович, Звягінцев Сергій Артурович про визнання дій та бездіяльність протиправними, визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії.

УЧАСНИКИ СПРАВИ:

Позивач – кандидат у депутати Кароліно-Бугазської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області Євглевська Вікторія Михайлівна.
Відповідач – Кароліно-Бугазська сільська територіальна виборча комісія Білгород-Дністровського району Одеської області.
Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача – Дільнична виборча комісія виборчої дільниці № 510969, Джафаров Ельшан Каландар Огли, Донкоглов Олексій Павлович, Звягінцев Сергій Артурович

При цьому, суд звертає увагу, що відповідно до ч. 2 ст. 268 КАС України учасник справи вважається повідомленим належним чином про дату, час та місце розгляду справи, визначеної частиною першою цієї статті, зокрема, оприлюднення судом на веб-порталі судової влади України відповідної ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду.
Відповідно до ч. 3 ст. 268 КАС України неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у судах першої та апеляційної інстанцій.