flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС повідомляє про виклик у судове засідання по справі №420/11490/20

30 жовтня 2020, 12:39

    Відповідно до ч. 1 ст. 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.
Згідно з ч. 7 ст. 7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).
    Одеський окружний адміністративний суд викликає в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача кандидатів в депутати Кароліно - Бугазської сільської об’єднаної територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області по багатомандатному виборчому округу № 1 Бельтек Світлану Євгенівну, Богатько Микиту Вікторовича, Васьковець Олега Володимировича, Давітадзе Нонну Валентинівну, Дем’яненко Альону Василівну, Запшу Віталія Івановича, Коваль Олександра Вікторовича, Кучеренко Дмитра Дмитровича, Лавроневич Світлану Анатоліївну, Мрачко Ігоря Миколайовича, Пєтухова Павла Павловича, Поліщук Руслана Миколайовича, Романова Олега Володимировича, Ромашко Павла Вікторовича, Руссу Георгія Васильовича, Свищова Вячеслава Вікторовича, Скрипника Віталія Вікторовича, Срібного Миколи Вікторовича, Танасова Сергія Івановича, Янюшкіна Віктора Сергійовича по адміністративній справі № 420/11490/20 за адміністративним позовом Кандидата в депутати Кароліно-Бугазської сільської ради Білгород- Дністровського району Одеської області Діденко Наталі Дмитрівни (67772, Одеська область, м. Білгород-Дністровський, смт. Затока, мкр «Радужний», 1/16) до Короліно-Бугазської сільської територіальної виборчої комісії Білгород-Дністровського району Одеської області (67844, Одеська область, Овідіопольський район, село Кароліно-Бугаз, вул. Приморська, буд. 1), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Центральна виборча комісія (01196, м. Київ, бульвар Лесі Українки, буд. 1) про визнання протиправним та скасування рішення про визнання депутатів обраними у багатомандатному виборчому окрузі №1, зобов’язання прийняти рішення про визнання виборів такими, що не відбулися та призначення в зв’язку з цим повторних виборів у цьому окрузі розгляд якої призначено в судовому засіданні на 30.10.2020 року о 14 год. 00 хв. в приміщенні суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14, зала судових засідань.
   В адміністративних справах наслідки неявки в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 205, 206 КАС України.