flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчаємося конструктивно спілкуватись

15 лютого 2018, 12:33

    Сьогодні  в Одесі відбувається інтерактивний семінар для суддів-спікерів та прес-секретарів судів Одеської області "Комунікаційна діяльність суду". У заході від Одеського окружного адміністративного суду приймає участь виконуюча обов’язки керівника апарату суду Надія Бойко.

    Серед спікерів заходу: суддя Львівського окружного адміністративного суду, голова Комітету з питань комунікації (в тому числі ЗМІ) Олександр Сасевич та головний спеціаліст Прес-служби органів суддівського самоврядування Ольга Какауліна.

    Учасники тренінгу, спільно зі спікерами розглядають питання організації комунікаційної діяльності суду, інформаційної тактики висвітлення резонансних справ та іміджу й поведінки суддів у комунікації зі ЗМІ. Також обговорюється тема проведення прес-брифінгів в умовах медіа кризи і використання соціальних медіа в роботі суду.

    У практичній частині семінару учасники розвиватимуть професійну поведінку під час інтерв’ю, вивчатимуть мову тіла та те, як найвигідніше виглядати у кадрі.
    Семінар стане корисним та допоможе професійніше висвітлювати діяльність судової влади.

    Захід організовано українсько-канадським Проектом «Підтримка судової реформи в Україні» спільно із Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України.