flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

25 червня 2018, 12:13

Повістка про виклик до суду в адміністративній справі 

№4457/09/1570

Відповідно до ч.1 ст.130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Згідно з ч.7 ст.7 КАС України у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

Зважаючи на відомості, отримані від Відділу адресно-довідкової роботи ГУ ДМС України в Одеській області від 11.06.2018 року №7073/1 про зняття позивача - Бланка Ігоря Борисовича з обліку за місцем реєстрації, яке вказане у позовній заяві як адреса для листування, Одеський окружний адміністративний суд викликає в якості позивача Бланка Ігоря Борисовича по адміністративній справі №4457/09/1570 за позовом Бланка Ігоря Борисовича до Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області, Авангардівської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, треті особи, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору, на стороні відповідача: Комунальне підприємство “Овідіопольське районне бюро технічної інвентаризації Одеської області”, Добрянська Вікторія Вікторівна, про визнання дій неправомірними та зобов’язання вчинити певні дії, розгляд якої призначено в підготовчому судовому засіданні на 10 липня 2018 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні суду за адресою: вул. Фонтанська дорога,14, м.Одеса, 65062, зала судових засідань №10.

Додатково зазначаємо, що відповідно до частини п’ятої статті 205 Кодексу адміністративного судочинства України у разі неявки позивача в судове засідання без поважних причин або неповідомлення ним про причини неявки, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо неявка перешкоджає розгляду справи. До позивача, який не є суб'єктом владних повноважень, положення цієї частини застосовуються лише у разі повторної неявки.

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо, зокрема, позивач не прибув (повторно не прибув, якщо він не є суб'єктом владних повноважень) у підготовче засідання чи у судове засідання без поважних причин або не повідомив про причини неявки, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.