flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівники вищих органів судової влади відвідали Одеський окружний адміністративний суд

01 серпня 2018, 18:48

1 серпня 2018 року з робочим візитом Одеський окружний адміністративний суд відвідали Голова Ради суддів України Олег Ткачук,  Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк та виконуючий обов’язки начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській областi Вячеслав Глущенко. Під час зустрічі Голова суду Олег Глуханчук та в.о. керівника апарату суду Надія Бойко ознайомили гостей з організацією роботи суду, провели екскурсію відремонтованими приміщеннями та поділилися планами на майбутнє.

Місяць тому Одеський окружний адміністративний суд відзначив  11 років від дня свого заснування. Та незважаючи на всі труднощі, які виникали протягом цього часу, наш суд завжди вдосконалюється  та знаходиться у пошуці інновацій та нових можливостей. Сьогодні в Одеському окружному адміністративному суді працює 32 судді, а апарат суду налічує понад 170 осіб.  Це злагоджена, згуртована команда фахівців та професіоналів, для якої на сьогодні створені найоптимальніші умови праці. Ми маємо сучасний інформаційний центр, оновлені та відремонтовані приміщення для забезпечення якісної роботи працівників відділів, усі судді забезпечені власними залами судових засідань. Незабаром відбудеться відкриття кімнати для адвокатів та кімнати для проведення зустрічей з представниками ЗМІ.  Звичайно, усього цього вдалося досягти не лише завдяки власним зусиллям, а за активної підтримки Державної судової адміністрації України, - зазначив Олег Глуханчук.

Очільники органів судової влади високо оцінили організаційно-технічне забезпечення суду та побажали керівництву та працівникам апарату Одеського окружного адміністративного суду подальшого професійного вдосконалення.