flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському окружному адмінсуді відзначили День прапора

23 серпня 2018, 15:57

   В Одеському окружному адміністративному суді вже доброю традицією стало святкування Дня Державного прапора України, який прийнято відзначати напередодні Дня Незалежності України. Цього року керівництво суду і працівники апарату організували патріотичну акцію - урочисто розгорнули синьо-жовтий прапор, довжиною в 40 метрів. Наряди учасників флешмобу прикрашали аксесуари в кольорах національного, зроблені власноруч співробітниками суду.

   Голова окружного адмінсуду Олег Глуханчук зазначив, що в їх державній установі поважають українські традиції. За його словами, тут не тільки шанують національну символіку, а й беруть активну участь у громадському житті міста та країни.

   Від імені всіх працівників суду і від себе особисто Олег Глуханчук привітав жителів країни з Днем українського прапора і прийдешнім Днем Незалежності України. Він зазначив, що ці свята назавжди увічнені золотими літерами в історії нашої держави і є символом незламності і стійкості українського духу, віри в світле і щасливе майбутнє українського народу, а також побажав миру, злагоди, добра і достатку, життєвих сил, міцного здоров'я та нових професійних досягнень і перемог на благо нашої держави!

Джерело інформації