flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судах Одеси стартує опитування учасників судових проваджень з використанням карток громадянського звітування (КГЗ)

14 березня 2019, 11:15

Днями у м.Одесі відбулась фокус-дискусія, присвячена обговоренню проблемних питань дослідження якості роботи судів із використанням методології карток громадянського звітування. Вказане опитування розпочнеться в ООАС 18 березня 2019 року.

Учасниками заходу були представники судів Одеської та Миколаївської областей. Одеський окружний адміністративний суд представляла головний спеціаліст суду Марина Жаворонкова.

Присутні обговорили методологію опитування з використанням карток громадянського  звітування; ознайомилися з інструментарієм опитування та підходами щодо перевірки якості проведення інтерв’ю.

Робота виявилась дуже плідною: підсумком дискусії стало визначення підходів до оцінювання досконалості роботи суду та виокремлення основних груп питань щодо окремих аспектів функціонування суду, якість яких важлива для учасників судових проваджень.

Нагадаємо, що дане дослідження здійснюється на виконання рішення Ради суддів України «Про застосування системи оцінювання роботи суду (СОРС) №53 від 17 вересня 2018 року, в межах реалізації проекту «Проведення опитування учасників судових проваджень з використанням карток громадянського звітування (КГЗ)», за підпримки Програми USAID «Нове правосуддя» у співпраці з Державною судовою адміністрацією України та громадською організацію «Міжнародна фундація розвитку».