flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники ООАС відвідали конференцію на тему - «Е-судочинство як елемент сучасної системи правосуддя»

30 травня 2019, 19:35

30 травня 2019 року в Південно-західному апеляційному господарському суді відбулася Конференція на актуальну для працівників судової системи тему - «Е-судочинство як елемент сучасної системи правосуддя».

Від Одеського окружного адміністративного суду конференцію відвідали судді Білостоцький О.В., Марин П.П., Стефанов С.О., Бойко О.Я. та працівники апарату Барська О.О., Грабова Я.О., Кузнецов О.М.

Сьогодні в Україні електронне судочинство стає ефективним засобом, яке відкриває для учасників судових проваджень та працівників суду багато можливостей та переваг. На конференції були розглянуті питання пов'язані із станом впровадження Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи та підсистеми «Електронний суд», особливостями користування системою та подальші перспективи електронного судочинства.

Спікери обмінювалися досвідом з аудиторією, обговорювали головні проблеми у користуванні Е-кабінетом та способи їх вирішення. Серед спікерів конференції були представники Державної судової адміністрації, представники Державного підприємства «Інформаційні судові системи», судді Верховного Суду, судді з різних регіонів України та адвокати.