flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові розпорядники ООАС вдосконалили професійні вміння

21 червня 2019, 17:19

З 18 по 21 червня у приміщенні Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України відбулася підготовка судових розпорядників місцевих та апеляційних судів. Розпочала навчання заступник директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова, під час вітального слова ознайомила з програмою підготовки, яку розпочато одноденним семінаром на тему: “Антикорупційне законодавство”. Адвокати Катерина Кармазіна та Андрій Фальковський  ознайомили слухачів з характеристикою системи антикорупційних органів України та відповідальністю за скоєння корупційних правопорушень слухачів

Участь у підготовці взяли судові розпорядники ООАС Чабаненко Віталій, Олександр Лементовський та Іван Полятичко.

Суддя ООАС Людмила Юхтенко також долучилася до підвищення кваліфікації судових розпорядників. Вона розповідала слухачам про особливості спілкування та роботи працівників суду з людьми з інвалідністю, взаємодію зі ЗМІ, організацію судового процесу, на якому присутні представники ЗМІ, а також роз’яснила положення Закону України “Про інформацію” в частині організації діяльності судів.

Також в межах навчання судові розпорядники здобули знання щодо надання домедичної допомоги, дій судових розпорядників у разі виникнення в суді надзвичайної ситуації, опанували основи психології взаємодії судового розпорядника під час індивідуальної роботи з особами, які перебувають у порушеному емоційному стані чи мають ознаки неадекватної поведінки та працювали над етикою ділового мовлення.