flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На хвилі творчості

20 січня 2020, 13:56

    В приміщенні Одеського окружного адміністративного суду відкрилася вже четверта виставка картин, створених талановитими одеськими митцями - Анастасiєю Гончаровою та Петром Нагуляком. Розміщення вернісажів для нашого суду стало гарною практикою ознайомлення працівників та відвідувачів із творчістю місцевих художників. У свідомості громадян суд асоціюється із місцем конфлікту, куди люди приходять вирішувати свої суперечки. А ми сподіваємось, що це місце перетвориться на територію злагоди та порозуміння, адже творча сила внутрішнього світу ламає всі стереотипи.

    Виставка живопису представляє серію пейзажів і натюрмортів під назвою «Одеські лимани». Молода миткиня Анастасія Гончарова працює над створенням ліричних пейзажів. Умиротворення і тихе ліричне звучання в її картинах співзвучні природі Причорноморського регіону. Емоційні натюрморти зрілого авторитетного майстра Петра Нагуляка яскраві та енергетичні, як темперамент самого художника.

                                      

   Виставка триватиме до середини лютого, тож відвідувачі суду зможуть ще три тижні не лише вирішувати спори, а й отримувати естетичне задоволення.