flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд під захистом Служби судової охорони

12 травня 2020, 13:07

 Сьогодні, 12 травня, співробітники Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області взяли під постійну цілодобову охорону приміщення Одеського окружного адміністративного суду.

   Голова суду Олег Глуханчук привітав керівний склад територіального управління Служби судової охорони та зауважив на тому, що робота Служби має бути спрямована насамперед на захист громадян, створення сприятливих умов для безпечного проведення судових засідань та перебування відвідувачів у приміщенні суду.

   До привітань долучилась керівниця апарату суду Ольга Пасічник, побажала плідної співпраці та  успіхів на захисті громадського порядку.

   Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області Петро Талпа вручив керівництву суду символічний знак Служби на підтвердження того, що відтепер судді, працівники апарату суду та всі учасники судового процесу перебуватимуть у повній безпеці.

            

   Бажаємо вартовим Феміди легкої служби, наснаги та невичерпної енергії для подальших професійних досягнень.

   Одеський окружний адміністративний суд висловлює свою вдячність військовослужбовцям Національної гвардії, які протягом двох років гідно несли службу та з честю виконували покладені на них завдання.