flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ООАС встановлено посилений пропускний режим!

12 травня 2020, 13:09

Шановні громадяни!

   З 12 травня та на період запровадження в Україні карантинних заходів в Одеському окружному адміністративному суді встановлено посилений пропускний режим.

   На цей період до будівлі суду обмежено допуск осіб, які не є учасниками судових засідань.

   Також, співробітниками Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області здійснюється контроль за допустимою кількістю одночасного перебування людей у приміщенні - по одному відвідувачу на кабінет (крім залів судових засідань) у відділах надання судово-адміністративних послуг та аналітичної роботи (канцелярії), організаційного забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи.

   Відвідувачам заборонено заходити до кабінетів вищевказаних відділів, якщо там вже перебуває максимально допустима кількість відвідувачів. У такому разі відвідувачі повинні зачекати біля входу до будівлі суду на відстані не менше 2-х метрів один від одного.

   Під час пропуску працівників апарату суду, суддів та відвідувачів здійснюється термометрія безконтактним термометром. У разі виявлення температури 37,2 та вище - обмежується доступ такої особи до приміщень.

   До будівлі суду не допускаються особи з явно вираженими симптомами гострої респіраторної хвороби (чхання, риніт, кашель, підвищена температура тіла) без індивідуальних засобів захисту (маска, респіратор тощо).

   Крім того, судові засідання проводяться лише із застосуванням засобів індивідуального захисту всіх учасників процесу.