flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ООАС  жовтневий тиждень починається з навчання  

05 жовтня 2020, 15:55

  Сьогодні розпочалась триденна підготовка керівників структурних підрозділів та їх заступників апаратів місцевих та апеляційних судів.

  Від Одеського окружного адміністративного суду в режимі онлайн участь охоче взяли керівники  структурних  підрозділів організаційного забезпечення виконання рішень суду та архівної роботи Наталя Флора та управління персоналом Алла Кисилівська.

  В перший день навчання учасники разом з керівницею апарату П’ятого апеляційного адміністративного суду Світланою Плотніцькою розглянули етичні основи судової діяльності та професійної етика працівників апарату суду, зокрема: етику спілкування працівників суду з маломобільними групами населення  та дії працівника апарату суду у разі проявів різкого погіршення самопочуття відвідувача або працівника суду. Світлана Борисівна також окреслила присутнім проблемні аспекти розмежування адміністративних функцій між керівником апарату та його заступником.

  Друга частина першого дня присвячена темі антикорупційного законодавства, яку учасники розглянули разом з адвокаткою, секретарем Ради адвокатів Одеської області, викладачкою, кандидаткою юридичних наук, доценткою Катериною Кармазіною.

  На наступні два дні програмою підготовки передбачено розгляд таких тем:

  • Побудова прозорої комунікації між різними рівнями співробітників. Вдосконалення комунікативних умінь;
  • Методики оптимізації робочого часу. Управління часом в роботі працівників апаратів судів;
  • Українське ділове мовлення. Зміни в українському правописі;
  • Психологія діяльності працівників відділів суду. Запобігання ефекту професійного вигорання. Бар’єри у спілкуванні.

  По завершенню навчання учасники отримають не тільки сертифікати,  а й  безцінні знання, які застосовуватимуть на практиці.

Підготовка організована Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України.