flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд закрив провадження по справі щодо апарт-комплексу "Граф у моря"

03 лютого 2021, 14:42

  В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться справа за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Одеська міська рада, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача – ТОВ «КРЕДО і КО», в якому позивач просить:
• визнати протиправним та скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, що розташована за адресою: м.Одеса, Фонтанська дорога, 151А від 10 квітня 2018 року № 01-06/55.

Сьогодні під час підготовчого судового засідання судом розглянуто клопотання представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача ТОВ «КРЕДО і КО» про закриття провадження у справі.

Відповідно до КАСУ, суд своєю ухвалою закриває провадження по справі, якщо дійде висновку, що справа не належить до розгляду за правилами адміністративного судочинства.
Крім того, судом роз’яснено позивачеві, що розгляд такої справи віднесено до суду цивільної юрисдикції, а також те, що не допускається повторне звернення до суду зі спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Проголошено вступну та резолютивну частину рішення.

Повний текст буде виготовлено протягом 5 днів та ознайомитись з ним можна за посиланням: Єдиний державний реєстр судових рішень.