flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник  ООАС – майбутній тренер з доступності суду

29 квітня 2021, 18:11

Неймовірно! Керівник апарату ООАС Ольга Пасічник за результатами конкурсного добору увійшла у 20-ку учасників навчального курсу Проєкту ЄС “Право-Justice”  «Підготовка тренерів з впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду».

Учасниками навчання стали судді, працівники апарату суду, прокурори, поліцейські та працівники системи БПД. Вітаємо та  безмежно пишаємося Ольгою Юріївною!

І от сьогодні вже відбувся перший вебінар з теми «Концепція віктимізації, необхідність підтримки потерпілих та свідків», яку учасники розглянули разом з експертами Проєкту ЄС “Право-Justice” Іриною Урумовою, Катериною Ілікчієвою та керівником апарату Вінницького апеляційного суду Наталією Король

Одеський окружний адміністративний суд завжди радо долучається до впровадження інновацій та намагається йти в ногу з часом. Тож впевнені, що за програмою запланованих восьми семінарів набуті знання та навички в подальшому позитивно вплинуть на рівень надання послуг не тільки нашим судом,  а й наступниками.