flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському окружному адміністративному суді розпочались навчання для секретарів судових засідань

25 червня 2014, 16:53

 

20 червня у Одеському окружному адміністративному суді проведено навчання для секретарів судових засідань. З лекцією для колег виступила прес-секретар суду Надія Бойко. Лектор представила презентацію на тему «Комунікація судів з громадськістю». Доповідачка зосередила увагу на ролі прес-секретаря у налагоджені зв’язків зі ЗМІ, підкреслила особливості роботи мас-медіа та надала практичні поради щодо спілкування працівників суду з журналістами.

Наостанок прес-секретар наголосила на необхідності забезпечення максимально прозорого доступу суспільства до інформації про діяльність суду, підтримки відносин між судом та громадськістю, що сприятиме зміцненню авторитету та підвищення іміджу судової влади України.

Надія Бойко має намір провести низку навчань з даної тематики, в рамках яких будуть детально розглянуті окремі напрямки взаємодії суду з громадськістю та ЗМІ.

Нагадаємо, що навчання в ООАС, запроваджені з метою реалізації дипломного проекту керівника апарату Одеського окружного адміністративного суду - «Розробка навчальних програм для працівників апарату суду з метою покращення та вдосконалення якості правосуддя» в рамках Навчальної Програми з питань судового адміністрування Проекту USAID.

30 травня в ООАС розпочались навчання для помічників суддів. Особливістю такого способу підвищення кваліфікації працівників є можливість кожному з них виступити у якості тренера та провести самостійно навчання для колег. Окрім досконалого оволодіння певною темою, викладач покращує свої комунікативні навички, розвиває вміння публічних виступів.