flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд повідомляє про виклик у судове засідання

27 червня 2014, 13:12

У зв’язку з повідомленням, розміщеним на офіційному сайті УДППЗ «Укрпошта», про припинення приймання всіх видів поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь та з метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України в частині належного повідомлення учасників судового процесу про дату, час і місце судового розгляду, Одеський окружний адміністративний суд не має можливості здійснювати пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

Тому повідомлення про виклик у судове засідання зазначених осіб розміщується на офіційному сайті суду.

Повістка про виклик до суду в адміністративній справі

Справа № 815/3467/14

Одеський окружний адміністративний суд викликає  представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерфлот-Продукт» в судове засідання, призначене на 05 серпня 2014 року о 10:00 год., по справі № 815/3467/14 за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Грін Груп» до реєстраційної служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції Одеської області, треті особиПриватне підприємство «Істок-777», Товариство з обмеженою відповідальністю «Інтерфлот-Продукт», про визнання дій та бездіяльності протиправними, зобов’язання вчинити певні дії.

Місцезнаходження суду: м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14.

Зазначаємо, що з текстом ухвали про відкриття провадження і призначення справи до судового розгляду можна ознайомитися у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Для отримання детальної інформації про стан розгляду справи звертайтесь до інформаційного центру суду. Тел.: (048) 705-57-88