flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Робота суду стала кращою», - думка відвідувачів

28 липня 2021, 16:51

   Сьогодні представники судів Одещини, Миколаївщини та Києва обговорили результати проведеного опитування учасників судових проваджень. Від Одеського окружного адміністративного суду участь в обговоренні взяла керівниця апарату Ольга Пасічник та прессекретарка Аліна Топащенко.

   Під час вебінару учасники визначили позитивні та негативні моменти дистанційного опитування, окреслили проблемні питання організації роботи судів та шляхи їх вирішення.

   Від експертів-соціологів ми почули пропозиції з удосконалення роботи судів та подальші кроки, які  в майбутніх опитуваннях відгукнуться доброю оцінкою. 

  Так, за загальними показниками Одещини майже 38 % респондентів зазначили, що якість роботи суду в порівнянні з минулим роком покращилась, що дуже нас радує. Крім того, за результатами опитування інтегральний показник якості по всіх критеріях не був нижчим за 4,1 б. з 5 можливих. Це в свою чергу свідчить про докладання судами значних зусиль для створення комфортних умов перебування відвідувачів.

 Детальна презентація результатів опитування по ООАС буде представлена пізніше, тож слідкуйте за нашими новинами.

Нагадаємо, що цього року опитування проводилось онлайн за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя», Державної судової адміністрації України та ГО «Міжнародна фундація розвитку».