flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчаємося, щоб навчати

06 серпня 2014, 16:35

Керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Пасічник Ольга Юріївна взяла участь в навчальній програмі для майбутніх тренерів з питань судового адміністрування, організованій Державною судовою адміністрацією України у співпраці з Національною школою суддів України та Проектом Агентства США із міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя", що проходила в м. Києві в період з 29 по 31 липня 2014 року.

                                              

Цільовою аудиторією зазначеного навчального семінару були керівники апаратів та заступники керівників апаратів судів, які у квітні 2013 року пройшли навчання за першою Програмою з судового адміністрування, та в майбутньому будуть залучені в якості тренерів у навчальних курсах з питань судового адміністрування, які планується впроваджувати.

Метою семінару, серед іншого, стало формування та розвиток тренерських навичок у випускників першої Програми судового адміністрування, що в подальшому сприятиме їх ефективній роботі в якості тренерів та забезпечить максимально плідну  співпрацю з майбутніми слухачами навчальної програми.

Для закріплення знань та навичок, отриманих в ході тренінгу, слухачам було запропоновано розробити власні тренінги із рекомендованих організаторами тем. Так, керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Пасічник Ольга разом зі своєю колегою - заступником керівника апарату Апеляційного суду Одеської області Хітрук Наталією - презентували один з модулів до тренінгу на тему «Професійний розвиток працівників апарату суду».

                   

Нагадаємо, що у квітні 2013 року Ольга Пасічник успішно пройшла навчання за  Програмою з питань судового адміністрування для керівників апаратів судів, їх заступників та працівників Державної судової адміністрації України, організованою Державною судовою адміністрацією України, Національною школою суддів України та Проектом USAID «Справедливе правосуддя» в співпраці з Університетом штату Мічиган.