flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду як на працю

01 червня 2022, 15:09
 
😥У наших дітей вкрали дитинство, залишили без садочків, шкіл, гурточків, веселих та безпечних прогулянок по морю та безтурботного сміху на майданчиках.
😡Вже 98 днів малеча щодня чує звуки сирен замість веселих пісень. Вони пізнали в житті сцени з фільмів жахів, дізнались, що таке бомбосховища та знають, як виглядають ракети. Страх, біль та беззахисність – ось, що наразі в очах дітвори. На жаль…😥
👫Діти працівників Одеського окружного адміністративного суду вже більше трьох місяців вимушені ходити разом з батьками на роботу. Вони ознайомлені з обов’язками своїх батьків та вже могли б стати чудовими працівниками суду😉. А сьогодні ці сміливі та відважні маленькі герої🦸 та героїні🧚 завітали на святкову нараду працівників апарату суду.
🎉Ми вирішили привітати діточок з Міжнародним днем захисту дітей та влаштували цікаві конкурси💃 й віддячили за підтримку батьків на робочих місцях солодкими призами🎁 та подарунками🎂. 💫Неймовірно заряджена атмосфера повертала й дорослих до дитячих мрій та спогадів.
🪄Найцікавішим для малечі стала посвята у волонтери суду. Тепер вони мандруватимуть коридорами не тільки з чарівною посмішкою, а й власними бейджами.🧾
На завершення свята кожен записав власну мрію на папірці та випустив разом з гелевою кулькою🎈 у небо. Найцікавіше, що мрія була одна у всіх 🌟- мирне небо над головою🕊️.
🎊Вітаємо усіх діточок з таким прекрасним святом та бажаємо, щоб безтурботний час дитинства тривав якомога довше й кожен малюк жив у мирі та злагоді!
\