flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

 «Працюємо заради перемоги!» - голова ООАС

08 липня 2022, 14:08

П’ятниця стала гарним днем для зустрічі представників адміністративних судів не з проста, адже в цьому році адмінюстиції виповнилось 20 років! Скільки пройдено шляхів, скільки чудових моментів та планів на майбутнє! Про це все сьогодні говорили під час онлайн-зустрічі представників адмінюстиції з усієї України, до якої приєднався голова ООАС Олег Глуханчук.

Захід розпочали голова Верховного Суду Всеволод Князєв та голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович, які висвітлили історичні аспекти становлення, розвитку адміністративних судів, а також їх роль у розвитку суспільства.

В свою чергу Олег Васильович  розповів присутнім про історію Одеського окружного адміністративного суду : «Сьогоднішнє свято підтверджує те, що 20 років тому ми були на вірному шляху та наша сумісна праця не була марною. Ні пандемія, ні воєнний стан не стали причинами для припинення роботи, жодного дня ми не залишаємо свої робочі місця, свій фронт, ми допомагаємо нашим військовим, працюємо заради утвердження верховенства права, досягнення основних завдань адміністративного судочинства  та заради спільної перемоги нашої країни!».

Не дивлячись на те, що захід проходив онлайн, він надав чудову можливість зустрітись, згадати історичні аспекти, обговорити проблемні моменти та майбутні плани.

Дякуємо Касаційному адміністративному суду у складі Верховного Суду за організацію зустрічі, в межах Днів адміністративної юстиції.