flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наша сила в єдності

14 жовтня 2014, 14:32

Колектив Одеського окружного адміністративного суду гостро переживає події, що відбуваються в країні. Ми не залишаємося осторонь в час, коли наші громадяни потребують допомоги та підтримки. Тому нещодавно працівники нашого суду долучились до кампанії «Ice Bucket Challenge». За зібрані кошти були придбані теплий одяг для переселенців зі Сходу, які тимчасово перебувають в Одесі, а саме двох маленьких красунечок  (2006 та 2012 року народження), їхньої матері та бабусі, які звернулись до нас за допомогою.  Також працівники апарату закупили велику кількість продуктів довготривалого зберігання, йогурти, печиво, дитячі соки, які були передані цій сім’ї. Тож є надія, що протягом щонайменше місяця ці люди не будуть потребувати допомоги та зможуть нормально харчуватися.  Всі речі переселенці отримали особисто, безпосередньо у приміщенні суду.

Це не перша благодійна акція, організована працівниками суду. Вже з перших днів, коли Одеса почала приймати примусових переселенців, в суді розпочали збір коштів та речей для сімей зі Сходу. Керівництво суду звязалося з Координаційним центром допомоги біженцям із зони АТО та запропонувало співпрацю. Таким чином вдалося зібрати чимало одягу, взуття та дитячих іграшок, а також закупити продукти харчування та засоби гігієни.

Висловлюючи глибоку подяку та підтримку нашим воїнам, судді та працівники апарату в ефірі Марафону «Місто герой – героям» у липні 2014 року  передали грошові кошти на потреби українських військових.

Ми й надалі продовжуватимемо займатися благочинністю. Віримо, що вже скоро в Україні запанують мир і злагода, матері обнімуть синів, а сімї повернуться в свої домівки.