flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одеський окружний адміністративний суд здобув видовищному перемогу у першому матчі

05 листопада 2014, 11:15

З результативної перемоги над командою Київського районного суду міста Одеси розпочала свій виступ у «Кубку Феміди – 2014» з міні-футболу команда Одеського окружного адміністративного суду. Щоправда, старт матчу не вселяв оптимізму. На перших хвилинах мяч побував у наших воротах. Втім, вмілими діями Сергій Терещук швидко відновив рівновагу. Та вже через кілька хвилин суперники вразили наші ворота ще двічі, таким чином на перерву команди вийшли з рахунком 3-1 на користь Київського районного суду міста Одеси.

Але недовго раділи суперники. Одеський окружний адміністративний суд підтвердив свій титул одного з лідерів турніру. На 32 хвилині Артем Філімоненко скорочує відставання до 3-2, а вже за мить Сергій Терещук змушує противника втретє виймати мяч із сітки. Під завісу матчу Сергій оформив хет-трик, принісши команді феєричну перемогу.

У суперечливому епізоді арбітр «нагородив» Віталія Щербана червоною карткою. Незважаючи на те, що команда залишилась в меншості, нам вдалось втримати перевагу. Фінальний свисток зафіксував рахунок 3-4 і впевнений тріумф Одеського окружного адміністративного суду.

Нагадаю, що метою спортивних змагань із міні – футболу серед команд судів міста Одеси є пропаганда активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури й спорту, зібрання благодійних внесків учасників та вболівальників турніру для збройних сил України, задіяних в зоні АТО, укріплення патріотичного духу, спрямованого на соборність та єдність незалежної України.