flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС здобув упевнену перемогу у другому колі

10 листопада 2014, 09:33

У другому турі чемпіонату з міні-футболу «Феміда - 2014» команда Одеського окружного адміністративного суду переграла команду Апеляційного суду Одеської області.

З перших хвилин матчу адміністративними показали свою перевагу на полі та беззаперечне володіння мячем, що втілилось голом вже на другій хвилині зустрічі. Відкрив лік забитим голам тринадцятий номер Артем Філімоненко. Проте суперники швидко зрівняли рахунок.

Після подачі з кутового Вадим Андрухів записав ще один гол до нашого активу. А вже за мить Артем Філімоненко реалізував блискавичний прохід з правого флангу. На п’ятнадцятій хвилині Сергій Терещук замкнув вдало розіграну комбінацію та довів перевагу до трьох м’ячів. Під завісу першого тайму Філімоненко оформив хет-трик. Команди відправились до  роздягальні з рахунком 5-1.

У другій половині ООАС продовжив методично «розстрілювати» суперника. Олександр Рачков забив свій дебютний гол у цьогорічному турнірі. Ігор Римар не став пасти задніх і також відзначився забитим голом. Після розіграшу 17 номер апеляції поцілив у нижній кут наших воріт. У відповідь Олег Гунько розписався у воротах суперника. На тридцять шостій хвилині противник  успішно реалізував стандарт і ненадовго зменшив відставання. За мить Андрухів переправив прострільну передачу Терещука у сітку воріт та довів розрив до шести мячів.

До кінця матчу Апеляційному суду Одеської області вдалось відіграти один мяч. Остаточним результатом зустрічі став хокейний рахунок 9-4 і чергова перемога Одеського окружного адміністративного суду.