flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя ООАС Олег Глуханчук пішов у відставку

28 лютого 2023, 13:43

Рішенням Вищої ради правосуддя від 28 лютого 2023 року звільнено з посади судді Одеського окружного адміністративного суду Олега Васильовича Глуханчука у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Олег Васильович свій трудовий шлях в судовій системі розпочав у 2003 році на посаді першого заступника начальника Територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області, а з 2003 по 2007 роки займав посаду начальника Територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області.

У 2007 року Олег Васильович призначений суддею Одеського окружного адміністративного суду, який очолював 15 років.

Ми щиро вдячні за роки роботи, які в пам’яті залишаться під керівництвом мудрої, порядної, висококваліфікованої людини. Саме завдяки лідерському потенціалу голови суду наш колектив славиться своєю дружністю, згуртованістю та людяністю. Своїм власним прикладом Олег Васильович завжди мотивував нас триматись у важкі часи та, незважаючи ні на що, долати труднощі разом.

 Бажаємо Олегу Васильовичу багато життєвої енергії, благополуччя, міцного здоров’я на довгі роки, мирного неба та Перемоги!